4 - 8 juni

Måndag - Aktuellt  
 Ring Lena Nordlund & Christer Engqvist i Uppsala!

Tisdag - Sport  
 Ring Erik Blix i Göteborg!

Onsdag - Aktuellt  
 Ring Johanna Linder i Jönköping!

Torsdag - Relationer  
 Ring Leif Hedegärd i Göteborg!

Fredag - Karlavagnen utgår pga fotbolls-em


Måndag
Aktuellt

Med aktuella händelser som utgångspunkt bjuder vi in till Sveriges största samtalsrum, där ni som lyssnare står i fokus. Vi vill att ni delar med er av era egna berättelser och erfarenheter!
På måndagsförmiddagen bestäms exakt vad som blir ämnet för kvällen, och omkring klockan 10 kan du läsa här på hemsidan och på vår Facebook-sida vad kvällens ämne blir.
Hör av dig till Lena Nordlund och Christer Engqvist i Uppsala099-110 80 eller karlavagnen@sverigesradio.se!
Mejla gärna redan under dagen och skicka med ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program!


Tisdag
Sport

Sport kan vara så mycket mer än matcher och tävlingsresultat. I Karlavagnen tisdag pratar vi om sport och idrottande ur alla möjliga och omöjliga synvinklar.
Kvällens ämne kan ta sin utgångspunkt i en aktuell händelse (träningsfilosofier inom breddidrotten, Patrik Sjöbergs bok, Zlatans comeback, dopning, läktarvåld, massiva polisinsatser), men kan också behandla sport som Sveriges största folkrörelse (elitsatsande 7-åringar, hetsande föräldrar, jämställdhet inom idrotten, homofobi, svenska framgångar, eldsjälar osv).
Hör av dig till Christian Olsson i Göteborg099-110 80 eller karlavagnen@sverigesradio.se!


Onsdag
Firar du nationaldagen?

I dag är det Sveriges nationaldag, numera en röd dag i almanackan som vi förväntas fira med flaggviftande och tal. Men vad är det vi firar egentligen? Är det allemansrätten, barnbidraget eller något helt annat? Vad firar du idag?
Hör av dig till Johanna Linder i Jönköping099-110 80 eller karlavagnen@sverigesradio.se!  Vill du vara med i programmet, mejla gärna redan under dagen!


Torsdag
Relationer

I Karlavagnen torsdag pratar vi om relationer, som ju kan se så olika ut. Överallt och hela tiden är relationer en betydelsefull del av våra liv - relationer till familj, vänner, arbetskamrater, grannar, men även till företeelser, upplevelser, fantasier och drömmar...
Vi vill höra din historia och dina erfarenheter!
Ring Leif Hedegärd i Göteborg099-110 80 eller e-posta karlavagnen@sverigesradio.se!

                                 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista