1 av 2
Foto: Karin Nilsson/Scanpix.
2 av 2
Lena Nordlund och Christer Engqvist. Foto: Micke Grönberg/Sveriges Radio
Måndag 15 april

Renovera mera

Efter att miljonprogramshus runt om i landet rustats upp är det många som inte kan flytta tillbaka eftersom hyran blivit för hög. På teve finns en uppsjö program om renovering, där det räddas, fräschas upp, piffas och pimpas.

Kvällens program handlar kort och gott om renoveringar - påtvingade, lustfyllda eller pliktskyldiga. Hur är din renoveringsstatus? Är du en av dem som inte kan bo kvar för att hyran blir för hög? Har du renoverat i en evighet och börjar tappa sugen? Har du hittat drömkåken som har all potential i världen? Sörjer du renoveringen som aldrig blev av?

Ring Lena Nordlund och Christer Engqvist i Uppsala och prata renovering på 099-110 90, slussen öppnar klockan 21. Du kan också mejla, redan nu, till karlavagnen@sverigesradio.se Mejla gärna redan i förväg och skicka med ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program! Du kan också kommentera programmet här på hemsidan.

I går blev det alltså ett litet annorlunda program. Första delen handlade om renovering och sedan bytte vi till att tala om händelserna i Boston.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista