1 av 2
Brottningen ut ur OS? Neeeej! På bilden syns Jenny Fransson efter förlust i OS i London. Foto: Jessica Gow/Scanpix.
2 av 2
Harald Treutiger. Foto: Mia Carlsson/SR
Tisdag 16 april

Istället för brottning

I kvällens Karlavagn håller vi fast vid ämnet brottning och OS. Men vi kommer att hålla koll på händelseutvecklingen i Boston och jordbävningen i Iran under programmets gång och ge er senaste nytt kring händelserna där.
Brottningen har fått för tramsiga regler och riskerar att ramla ur de olympiska spelen från och med 2020. Vilken idrott tycker du ska komma in istället? Borde brottarna vara kvar så någon annan gren får stryka på foten? Vilken är din favoritsport och varför ska den bli olympisk? Ring och prata framtidens OS när Karlavagnen hjälper internationella olympiska kommittén ikväll.

I Karlavagnen tisdag är du välkommen att prata med Harald Treutiger i Göteborg.

Ring i kväll på 099-110 90 (telefonslussen öppnar 21.00) eller mejla till karlavagnen@sverigesradio.se! Mejla gärna redan i förväg och skicka med ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program! Du kan också kommentera programmet här på hemsidan. Programmet börjar efter 22-nyheter och hockey.

Fråga
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista