Sen natt och sena tåg

Strax efter klockan sex tog sig Sandra till Karolinska skolan i Örebro där det spelats innebandy hela natten lång. I korridoren precis utanför bollhallen träffade hon ett gäng glada semi-finalister. Jonathan Karebo och hans klass NV3B vann förra årets nattinnebandy på Karolinska skolan. I år försvarar de sin titel och att vinna är viktigt säger Jonathan för då blir man kung på skolan.

I går lanserade vi en egen bakelse och eftersom att ingen av våra lyssnare hörde av sig och ville fika med oss så tog Boulevards reporter Matilda Mattisson med sig den till Alf-Rune Karlsson som fick provsmaka den.

Vi presenterade den "Nya Malin" som kommer att sända Frukost tillsammans med Matias eftersom att den andra Malin snart ska få en bebis.

Sandra åkte till resecentrum i Örebro efter att vi hört att många resenärer drabbats av att tåg försenats eller till och med ställts in.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista