...Och så åkte skämskudden fram!!!

Army of lovers. Mina gamla idoler som jag hade sett så mycket fram emot ända sedan jag hörde talas om denna återförening... Och vad blev det av det hela? Totalflopp.
 

Okej, jag är helt med på att det är jättesvårt att komma tillbaka 20 år senare och försöka leva på gamla meriter. Musikbranschen ser helt annorlunda ut idag än 1993 och soundet är definitivt något helt annat. Därför hade jag inte förväntat mig en ny "Crucified" eller "Israelism", MEN jag hade väntat mig något mer direkt och som osade hit. Lite som Bard har snickrat ihop åt BWO och andra gäng de senaste åren.

Att man sedan väljer att vara så provocerande som AOL är ju förstås smart och medvetet. Man får pr och löpsedlar men man delar också Sverige i två läger. Jag kanske e gammaldags, men jag tycker man ska vara försiktig med exakt vad man väljer att visa upp i ett familjeprogram. Tyvärr tycker jag att musiken i både det här fallet och i en del andra fall har kommit i andra hand. Och DET är fel i en tävling som handlar om just det musikaliska, även om det handlar om underhållning.

Det mest pinsamma var iallafall att La Camilla mimade sig igenom nästan hela låten. Och dessutom gjorde det uselt. Jag rodnade därhemma i soffan och någonstans blev jag också besviken. Som snuvad på konfekten liksom.

Nä, LaCamilla, Alexander Bard och Jean-Pierre Barda. Ta med er de andra fd medlemmarna Dominika och Michaela och kom tillbaka nästa år. Men glöm då inte låten bara!

Thomas