13 oktober 2008

Ännu en härlig måndagsmorgon...

04.06 - Väckarklockan ringer och jag vill verkligen sova mer idag. Varför, varför la jag mig inte tidigare igår?

05.02 - Första kaffeklunken och nog tusan finns det hopp om livet, det är ju måndag!

06.16 - Ringer och väcker upp Verner i Flen, jag känner mig nästan som en levande väckarklocka, frun i huset ringer mig och ber mig ringa och väcka Verner som fortfarande ligger och sover.

06.38 - Älgjakten inleds idag i Sörmland och frågan är då vad det är som lockar med vapen, skog och älgtarmar? Katarina Larsson ska ut och jaga under morgonen och förhoppningsvis få veta hemligheten med jakten...

06.51 - Stoppa pressarna! Lisa Frost på smhi bekänner att hon var trött när klockan ringde tidigt i morse! Visserligen lät hon lika pigg och glad som vanligt, men ändå.

07.39 - Inte heller idag har jag rent mjöl i påsen. Däremot var det en diskborste som var vinsten i morgonens tävling. Inledde med att ha med två personer som hette Anna och drabbades då av hybris och bestämde mig för att samla så många Anna som möjligt under morgonen. Får se hur det går...

08.11 - Katarina Larsson har äntligen fått uppfylla sin dröm och klättrat upp i ett älgjaktstorn! Viskande tar hon pulsen på jaktledare, Göran Hagman. Om vegetarianer är välkomna i jaktlaget kan man ju undra?

08.50 - Ringer upp Göran Klingensjö som är regionsamordnare för Världens Barn i Sörmland och kollar hur glad han är över att det totalt samlades in 86 miljoner kronor i Sverige och att Sörmland blev Sveriges bästa län!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista