1 av 3
2 av 3
Jonas Overton och Johan Svennerfors
3 av 3
Daniel Hjalmarsson

Måndag 30 mars 2009

Eftersom vi den här veckan har tema DJUR, behöver vi hjälp av er lyssnare. Så vi har hittat på en tävling om DET CHARMIGASTE DJURET. Det kan handla om ett husdjur eller en älskad kossa eller en förtjusande orm, men det är inte UTSIDAN vi vill åt, utan INSIDAN.

Mejla oss på morgonskiftet@sr.se och berätta om varför just ert djur är det charmigaste eller tokigast eller intressantaste, så kan ni vinna ett besök av Katarina Larsson lite senare i vår. Det går också att skicka djurbilder via MMS, men då blir det ju ont om plats att beskriva djurets charmighet.”/ Lotten

I studion finns Susanne Lindkvist Eriksson.

06.00-07-00  Har du koll på klockan? Själv vaknade jag med ett ryck denna Måndag morgon och fick för mig att jag hade fel tid. Usch! Nu är jag på plats, i rätt tid och i rätt program. Då kör vi igång för ännu en spännande vecka med Morronskiftet.

Wow!! Morgonens väckning gick till  Emma Norlander ursprungligen från Strängnäs, men jobbar nu som ridinstruktör i Dubai.
 

En som kan få molnen att skingra sig med sin pigga röst är Lisa Frost SMHI.

07.00-08.00 Sveriges Television kommer den här veckan att filma vid Mälby säteri strax utanför Gnesta. Det blir en ny dramaserie kallad ”Morden”. Serien är ett kriminaldrama och är en uppföljning på en serie som gick på SVT för ett par år sedan kallad ”Graven”. Katarina Larsson på väg till inspelningsplatsen.

Nu har jag kommit på en klurrig ledtråd till tävlingen ”Påsen” Frivilligt avbrott. Magnus Carreman lyckades lista ut vad som döljde sig bakom ledtråden. Öronproppar.

08.00-09.00 Vad hände när kamerorna släcktes efter finalen i Let’s Dance? Daniel Hjalmarsson TV-fotograf från Katrineholm berättar.

Nu har Katarina hittat fram till inspelningsplatsen utanför Gnesta. Vi får reda på vad som måste klaffa under en inspelningsdag. Johan Svennerfors produktionsledare och Jonas Overton regiassistent. ps Katarina fick vara statist som polis.

09-00-10-00 Public Service med imitatörerna Göran Gabrielsson och Rachel Mohlin samt manusförfattarna och programledarna Mattias Konnebäck och Erik Blix. Som vanligt på måndagarna så får man dra på smilbanden. Juliana Fritzhand kommer in och berättar vad Lunchtid kommer att innehålla. Imorgon tisdag så kommer Jonas Carnesten att lotsa dig igenom morgonen. Gäsp! skriver Susanne Lindkvist Eriksson.


 


 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".