Svarven på C&W i Eskilstuna. Inskickad av Liza Pettersson i Eskilstuna.

Tisdag 26 januari 2010

Vingåkers kommun har fått 40 000 kr av skolverket för att främja entreprenörskap i skolan. Vi tar reda på vad man ska pyssla med på Vidåkersskolan. Vi pratar med Sörmlands Vatten och undrar varför det tar två veckor för att laga några vattenläckor, vi tar också reda på hur framtidens webdesign ser ut. Vad finns det för utmaningar och vilka trender gäller idag?

Godmorgon, idag är det jag, Fredrik Lorenzoni, som tillsammans med Katarina Larsson håller dig sällskap fram till klockan tio.

Känner mig på ett underbart humör idag. Vet inte riktigt varför jag har fredagskänsla på en tisdag, men så är det i alla fall. Härligt! Och då kan man ju undra vad som får dig glad? Pengar? Barn? Solsken? Hör av dig hit vetja! Ring vår telefonsvarare: 016-16 16 16

Förresten, kom på en sak, vore det inte kul om man kunde få hit några bilder på det som gör dig glad just nu? Första bilden hit till bloggen på nåt som gör dig glad belönas med en t-shirt! Ta en bild, skicka den till 722 50 och skriv p4sörm följt av mellanslag och sen ditt namn och din adress.

Och där satt den, vi har en vinnare! Liza Pettersson i Eskilstuna får en t-shirt för sin bild på den så glada svarven... grattis!

Imorgon är det två veckor sen vattenproblemen började i Vingåker. Flera läckor har gjort att man förlorar mängder med vatten varje dag. Men hur kan det ta så lång tid att hitta och reparera en vattenläcka? Jag ringde upp Björnar Berg som är vd på Sörmlands Vatten och tog en pratstund med honom.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".