1 av 3
2 av 3
3 av 3

Torsdag 18 februari 2010

Inatt började OS för många - Sverige gick in i hockeyturneringen och vann med 2-0 mot Tyskland. Vi analyserar matchen med vår egen hockeyexpert Anders "Ankan" Parmström. Dessutom så pratar vi med Daniel Lindqvist, musikalkillen från Oxelösund, som arrangerar en stödkonsert för alla föräldralösa barn på Haiti.

I studion och bloggen finns Jonas Carnesten. Reporter ute i Sörmland är Katarina Larsson.

Tyskland bjöd oväntat hårt motstånd i Tre Kronors öppningsmatch. Sverige vann med knappa 2-0.

06.18 Lasse Lilja i Flen har varit vaken sen klockan 02.00 när vänner och bekanta kom på besök. När jag ringer har han just kommit in med hunden och radion är påslagen.

08.45 Igår gjorde Tre kronor entré i OS genom att slå Tyskland med 2-0. Hockeylegenden Anders "Ankan" Parmström analyserar matcherna här i Morronskiftet och han var inte särskilt imponerad av Sveriges insats i premiärmatchen.

– Att Lundqvist håller nollan och att vi vinner matchen, det är de ända plusen i den här matchen, säger Anders "Ankan" Parmström.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista