Tisdag 23 februari 2010

Idag är det ännu en dag med kaos i kollektivtrafiken. SJ ställer in alla avgånger mellan Eskilstuna och Arboga och mellan Nyköping och Norrköping.

Vi ställer oss frågan om OS-mässan har blivit större än själva OS! Hur som helst så är garnerna i de rätta färgerna slut i affärerna och många pratar om virkning.

I studion hör du Jonas Carnesten och reporter är Katarina Larsson.


Programmet höll idag på att trassla in sig i nystan. Av garnet ska det bli en OS-mössa och en Morronskiftet-mössa. Eftersom uppdraget att hitta garn, virknål och att virka visade sig vara ganska svårt så tog Katarina hjälp av en annan Katarina och tillsammans begav de sig ut på jakt efter mössan. Under morgonen har virkningen så smått tagit fart och frågan är vilken av dom två mössorna som kommer att bli mest populär?

Att lösa ett melodikryss har visat sig vara populärt i radio och nu har Nyköpings Musikal- och Operettsällskap tagit efter modellen och knåpat ihop ett alldeles eget musikalkryss som har premiär på Nyköpings teater på fredag. Lars Borg och Anna Åberg kom till studion för att berätta om vad som är på gång.