26 februari 2010

Under natten till idag så rasade ännu ett tak in på grund av den tunga snön. Delar av taket på friskvårdsanläggningen, Friskkällan, i Nyköping gav vika och Katarina pratar med fastighetsägaren. Dessutom så pågår ju sportlovet för fullt och idag gör vi ännu ett nedslag bland alla aktiviteter som man kan välja på. Katarina åker till Strängnäs och hälsar på ett gäng innebandyspelare som deltar i en tolvtimmarsturnering. Det blir barnradio och så tävlar vi i baklängeslåten.

Godmorgon, idag är det jag, Fredrik Lorenzoni, som tillsammans med Katarina Larsson håller dig sällskap under morgonen fram till klockan tio.

Det var mildare ute idag, och det ställer till det för trafiken med hala vägar och dessutom underkylt regn enligt Elin Torstensson på SMHI. Så ta det lugnt om du måste ge dig ut i trafiken idag eller under helgen.

Och all snö som ligger och tynger ner taken över hela landet blir nu ännu tyngre när det blir mildare ute. Många tak har rasat in över landet och natten till idag så gav delar av taket på friskvårdsanläggningen, Friskkällan, i Nyköping vika och rasade in. Det kunde gått illa eftersom lokalvårdarna var på väg in i anläggningen, men nu skadades ingen. Katarina åkte dit och träffade fastighetsägaren, Ingvar Carlsson.

Efter halv nio så hälsade Katarina på i Thomashallen i Strängnäs där man nu under sportlovet håller på med en tolvtimmars innebandyturnering. Glada röster, även om några verkade vara lite trötta.

Efter halv tio så ringde jag upp och tog pulsen på Anna Bergendahl från Nyköping som imorgon ska vara med i Melodifestivalen i Malmö. Hon var nervös redan igår, undrar hur det känns idag?

På slutet så dök plötsligt Morronskiftets egenhändigt virkade mössa in i studion. Och i mössan satt Katarina. Så nu vet du vad du kan hitta på i helgen. Virka på vetja!