Vinnaren: Två dagar skulle det ta att tapetsera din lägenhet

Vi har varit vänner så länge jag kan minnas, vi har delat allt, men aldrig har jag kunnat säga till dig vad jag egentligen känner. Dina bruna ögon som tindrar, ditt kastanjebruna hår som dansar över din rygg, dina vackra smilegropar som jag älskar att se på dina kinder. Allt det som gör dig underbar, allt det jag älskar med dig Karin. Och nu ligger du i samma säng som jag, jag hör hur dina andetag bli djupare. Jag måste behärska mig för att inte sträcka ut handen och smeka din lena hud.

Två dagar skulle det ta att tapetsera om din lägenhet och självklart fick du sova hos mig. Jag känner hur du ligger bredvid mig, jag känner hur dina andetag får mina hårstrån på ryggen att röra sig. Jag ryser lite, du vet inte att jag är vaken. Jag hör att du rör på dig, täcket prasslar lite hemtrevligt, jag känner att du kryper närmare mig och hur dinavarma linneklädda bröst försiktigt trycks mot min rygg.

Jag vågar inget annat än att blunda och efter en stund känner jag hur sömnen sakta tar över min kropp. Mellan vaket- och sovandetillstånd tycker jag att jag känner din hand smeka min mage under t-shirten, långsamt smeka med fingertopparna över min hud och sakta röra sig upp mellan mina bröst som styvnar av beröringen.

Jag rullar sakta över på rygg och efter någon sekund när mina ögon vant sig ser jag hur du tittar påmig och ler.

Jag frågar "Får jag kyssa dig?" du svarar inte med ord utan kyssermig istället. Mjuka, söta läppar mot mina. Jag känner din tunga och möter den med min, jag känner hur din hand ta tag om min midja och dra mig närmare, under dig.

Jag känner din kroppstyngd ovanpå mig, hur du smeker mina bröst, kysser min hals, smakar på min hud. Det enda jag vill är att känna dina bröst i mina händer, känna dina ljumskars hud under mina fingertoppar, känna hur våt du är.

Det pirrar i hela mig. Du drar av mig tröjan och kysser mina bröst, nafsar i mina bröstvårtor, de är så styva att det nästan gör ont, för varje gång dina tänder nuddar de går det som en varm stöt genom hela mig, något som får mig att andas tyngre.

Jag tar ditt ansikte i mina händer och kysser dig intensivt, visar att du ska lägga dig ner på rygg och du gör som jag vill.

Jag fortsätter att kyssa dig hela tiden, jag kysser din hals, dina nyckelben och dina axlar. Jag river och sliter för att få av dig linnet, jag kan inte vänta längre. Jag ser dina perfekta bröst framför mig och smeker dem försiktigt och sedan hårdare.

Jag kysser dina bröst och dina bröstvårtor, tar en av de i min mun och känner hur den styvnar när jag försiktigt nafsar och suger på den. Du stönar till, jag vill höra dig njuta! Jag smeker nerför din mage tills jag känner din troskant och lyfter sakta på den för att se om det är OK för dig. Dina pupiller har vidgats och du ler mot mig när jag för ner min hand mot din fitta. Jag känner hur du drar in ett djupt andetag när jag för in ett finger mellan dina blygdläppar och möts av din väta.

Dina andetag övergår till rena stön när jag för fingret upp till din klitta som är fylld med blod och alldeles hård.

"Jag älskar att känna din våta fitta under mina fingrar", säger jag och du stönar som svar. Jag kysser nerför din mage, samtidigt som jag fortsätter att smeka din klitta, jag kysser dina ljumskar, kysser dina yttre blygdläppar och när jag till sist tar din klitta i min mun reser sig din bröstkorg som i en båge.

Min tunga masserar dig och du stönar högt och säger "Ja, precis där Tilda, fortsätt där" och det gör jag, jag vill aldrig sluta.

När du tillsist andas in ett djupt andetag och spänner alla dina muskler förstår jag att jag tagit dig dit jag alltid velat.

Du ryser till och fnissar, tittar upp på mig, ler ett sort leende och säger "Nu är det min tur"…

Av Linda

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista