Det var sista veckan på sommarlovet ...

Det var sista veckan på sommarlovat, jag hade träffat en kille under ett kortare tag men vi  hade träfatts allt för mycket de senaste veckorna för att mina föräldrar skulle tro på att det bara var en kompis. Men nu satt jag där jag aldrig suttit förut. Naken i en annans säng.

Känns lite overkligt, och det pirrar så jävla mycket. Han sa han skulle vara strax tillbaka fasr känns som en evighet sen han lämnade mig naken på sin säng. Han rusade ut då hans telefon ringde. Det var säkert något viktigt då han gick så fort…

Jag låg dära kall och min svällda kuk hade börjat ge vika då jag nervöst väntade på honom att entrá rummet igen, och kanske mig också…

 Dörren öppnas, och killen jag väntade kommer in i rummet och flinar lite.

-Det vara morsan som ringde. Sa han, och började knäppa upp sin skjorta. Jag hoppas du inte känner dig uttråkad.

Jag sa inget utan tittade bara på hans kropp och kände hur blodet flödade neråt i kroppen igen.

- Jag tar det där som en komplimang. Sa han och log lite, med blicken ned mot min växande kuk. Han satte sig gränsle över mig och kysste mig, det smaka sött, en snudd av citrus. Det är säkert från glassen han bjöd på tidigare.
Jag kysste tillbaka och rulla ner honom i sängen kände av vars hans tunga låg i munnen. Jag han inte leta länge då jag snabbt möttes av hur han sökte efter min med.

Han greppar och klämmer lite på mina skinkor, jag börjar trevar med handen nedför hans gylf men hinner bara dra ner den halvägs innan han välter över mig på rygg igen och sätter sig nedanför mig.

Hans händer smekte snabbt över min bröstkorg och gick hela vägen ner mot kuken. Hans tunga mötte snabbt min uppvärma lem. Den blöta värmen mixat med all lust fick mig att slå upp ryggen i brygga och släppte ut ett stönande. Aldrig hade jag trott att det skulle kännas så jävla bra.

Detta var min första gång. Oskulden skulle äntligen bort, men av att bedöma hur han jobbade på så var detta definitivt inte hans första gång. Han visste vad han höll på med…

Hans läppar och mun var i fullt upptagna med mig samtidigt som jag gav ifrån mig stön efter stön. Jag förstod plötsligt hur tillgjort allt verkade på film nu när jag hörde mig själv stöna. Detta var det riktiga ljudet av upphetsning.

All upphetsning fick min kropp att börja vibrera. Och jag grävde ner mina fingrar i hans hår.
Hade jag inte varit på väg att komma så skulle jag säkert lagt märke till hur mjukt det var, istället funderade jag på om det var meningen att jag skulle säga till honom eller inte.
Jag hann aldrig säga något men jag tror min kropp sa mer än nödvändigt då han lättade på trycket med sin mun och reste sig innan min kropp började pulsera och jag kom. En väldig satts flög ur mig och landade överallt. På mig, på lakanen, ja till och med upp på kudden.

Jag skulle kanske sagt något tänkte jag, då jag såg hur han hade fått lite sperma på underläppen. Han titta runt omkring mig flina lite, lutade sig ner och kysste mig. Det smakade salt men fortfarande lite sött. Det här var inte glassen som smakade, det var han… och jag.

Jag slöt mina fingrar runt hans och han la sig bakom mig och höll om mig. Jag kände hur hans varma skrev tryckte på igenom hans jeans som jag aldrig fick av. Jag visste inte vad jag skulle känna eller säga, allt kändes så bra. Precis innan jag ska lätta på hjärtat och säga vad jag kände för honom så länge så ringer hans telefon igen.

Han tog upp den men tryckte bort samtalet. Jag vände mig om för att skoja om det var hans mamma som ringde igen.

Men återigen innan jag hann med att säga något så tystades jag, Denna gång av hans blick.

-Det var min flickvän som ringde mig tidigare, jag lovade jag skulle komma förbi henne och nu ringer hon för att tjata, sa han. Han gav mig min tröja och såg på när jag klädde på mig innan jag fick gå hem.

Av Axel

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista