Kåt och våt

Han tog mitt ansikte i sina händer och kysste mig. Han kysste mig som jag aldrig blivit kysst förut. Det var en kyss av längtan. En kyss av passion men också en kyss av kärlek och ömhet. Vi kände varandra egentligen inte så bra ändå kändes kärleken mellan oss så stark. Vi hade väntat på det här, det hade pågått länge.

 En blick som dröjt lite för länge, ett andetag i nacken när ingen sett, en oskyldig smekning på armen när vi mötts i korridoren. Små antydningar men som ändå fick min kropp att skälva inombords. Han var snygg. Jag hade drömt om att få smeka hans smala tränade kropp. Och nu stod han här framför mig och hade mitt ansikte i sina händer. Hans tunga letade sig i djupare in i min mun. Han andades tungt. Kyssen var mjuk, hård explosiv och mjuk igen. Han smakade så gott. Hans varma tunga som sökte sig efter min gjorde mig alldeles varm inombords. Jag ville slita av honom kläderna.

Men vi stod mitt i allén i stan. Istället kysste jag hans hals, bet och nafsade försiktigt i hans öra, min hand letade sig mot hans kön. Kuken kändes så stor och hård. Han stönade till kraftigt när jag tog på den utanför byxorna. Vi skyndade oss hem till honom, men stannade till för att kyssas och smekas på vägen. Jag ville så mycket. Det kändes som det brann i kroppen på mig, som att jag ville sprängas. Min kropp skrek efter honom. När vi kom in i hissen var kyssarna ännu hetare och vi andades tungt. Vi kom innanför dörren, slet av oss våra ytterkläder. Han tog tag i mig och tryckte upp mig mot väggen.

Jag var så jävla kåt. Kyssarna och smekningarna var så intensiva. Hans händer var överallt. Jag drog av honom skjortan och kysste och smekta hans bröst. Han var så jävla fin. Han la sin hand över mitt bröst, hans blick var kåt och lite suddig. Hans ögon hade blivit mörkare. Intensiva. Han tryckte ner mig soffan. Sa att jag var snygg. Att han inte kunde få nog av mig. Att han hade längtat så länge. Jag med sa jag och stönade lätt i hans öra samtidigt som jag nafsade honom i nacken. Min hand letade sig in innanför hans byxor hans kuk var så skön. Han stönade. Jag drog av honom hans byxor, hans kalsonger. Och smekte försiktigt runt hans lem. När jag tillslut tog den i min hand och förde den till min mun hörde jag hur han stönade till. Den var så len och smakade så gott. Jag sög, hårt och intensivt. Hans kuk var så stor att jag nästan inte fick in hela i min mun.

Jag slutade suga och letade mig upp mot hans ansikte igen. Jag var så blöt. Han tog på mig. Smekte mig överallt. Han sög på mina bröstvårtor. Han var hård fast mjuk, precis så som jag ville ha det. Fittan bultade på mig för att jag var så kåt. Ville att han skulle föra in sin stora vackra kuk i min redan så våta fitta. Vi rullade runt i soffan och jag satte mig grensle över honom. Han höll sina händer runt min midja och tryckte ner mig mot sin kuk. Mitt stön var starkt när hans lem tillslut gled in i mig. Han förde mig upp och ner, upp och ner. Jag höll mina händer runt hans vackra ansikte och kysste honom. Vi var så nära varandra. Närmare än så här kommer man inte en annan människa.

Han tryckte mig bakåt tillbaka i soffan och fortsatte dra sin kuk ut och in ur mig. Han tryckte den så långt in han kunde komma. Stötvis tryckte han den hårt och mjukt. Hans penetrerande var snabbare nu. Han kysste mina bröst. Tog ett hårt grepp om min rumpa. Jag var så nära nu. Så drog han ut den och suckade. Han kysste mig samtidigt som hans hand letade sig ner mot min fitta. Han kysste mig hela vägen ner till mitt underliv. Han gjorde precis rätt. Jag ville skrika rätt ut för att det va så skönt. Han slutade. Istället kysste han min mun. Satte mig i sitt knä och tryckte in den hårt. Det var så skönt.

Jag red. Andningen hos oss båda var annorlunda nu, mycket mer intensiv. Jag var så nära. Orgasmen var så stark att jag var tvungen att skrika, precis efter gjorde han samma sak. Skrek. Han tryckte mig upp och ner långsammare nu. Han kysste mig och smekte min rygg. Vi satt så länge. Och bara höll om varandra. Vi satt så och kände hur våra kroppar fortfarande var sammansvetsade. Vi var ett.

Av Kerstin

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista