Strandmyset

Solen går ner. Månen kommer upp. Vi går längst kanten hand i hand. Du smeker mig på kinden och säger att du älskar mig med en kyss, sätter oss på strandkanten, helt ensamma.

Du sitter bakom mig och håller om mig med dina armar, börjar smeka mig på kinden, drar fingrarna ner på halsen och hela sidan av kroppen min. Sen smeker du av mitt linné och knäpper upp min bh. Drar dina fingrar längst min mage och över brösten, stannar där och smeker bröstvårtorna stills dom styvnar reällt.

Jag drar av mina shorts så jag sitter naken, du drar dina fingrar ner på magen, mellan benen och börjar smeka föriktigt. När du smeker mig mellan benen så knyter jag mina händer i sanden för att det är så underbart och skönt.

Jag vänder mig om, smeker av dina shorts, kysser din pung och smeker den. Slickar längst kuken och börja suga av, samtidigt känner du av tungpiercingen som masserar samtidigt. Du börjar stöna högre och högre. Slutar suga och kryper sakta upp mot dig och nafsar dig i läppen.

Ställer mig upp och börjar dansa sexigt med en massa smek. Sätter mig på din kuk sakta och börja rida lite försiktigt. Känner hur du njuter, smeker mina bröst och på min rygg ner mot rumpan. Jag börjar rida fortare och fortare. Jag stönar mera och mera. Då vänder vill du knulla mig, så vi byter plats och du tycker in kuken i mig och börjar dra den ut och in. Blunar av att det är så skönt och en jävligt skön känsla pirrar i hela kroppen.

Precis när jag kommer, så kommer en kall våg in och sveper om oss, så man får rysninar. När du märker att jag kommer så känner du själv hur det går för dig och du tömmer satsen på min mage. Ännu en våg kommer in och sköljer oss när vi ligger utmattade och smeker varandra.

Av Linda

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista