Kvarsittningen

Olydig, det var så hon kallade mig. Jag, en skolpojke på stans gymnasium satt där ensam vid en skolbänk med en tråkig kvartsittning att uthärda. Klockan verkade gå saktare än vanligt och jag insåg i samma stund att det ena fönstret stod på vid gavel. Det var ju bara en våning ner det skulle jag lätt klara, hoppa ut och sen bara kuta och friheten var min! Just som jag tänkte ta mitt steg ut hörde jag en bestämd röst ryta "gå genast ner därifrån!" och jag fick återigen infinna mig vid en av skolans bänkar, suck.

Den barska rösten kom från skolans rektor en stor ful och bitter kärring som nu gjorde mitt liv återigen till en plåga. Det var i den stunden dörren öppnades och skolas nya vikarie gick in med sina slanka sexiga ben på högklackade skor. Bara det fick det att pirra till innanför byxan.

Det var fröken Miss Lopez, jag hade en sexdröm om henne en gång som faktiskt utspelades i just detta klassrum. Det var väldigt hett hon var så sexig när hon svankade upp sig framför min hårda kuk. Miss Lopez var minst lika sexig idag som i drömmen om inte mer! Hon hade en oförskämt kort kjol och en vit topp som var så tajt att om man fokuserade lite så kunde man skymta hennes bröstvårtor.

Förutom det faktum att hon var mer lättklädd än vanligt så var det något annorlunda med hennes blick. Hon liksom synade av mig, hela min kropp som om jag var hennes byte som hon snart skulle attackera och smaska i sig på. Hon gick fram till mig hennes förföriska former fick mig att bli alldeles kallsvettig och nervös. Hon smög upp bakom mig böjde sig fram med sina bröst nästan i ansiktet på mig, det pirrade till. Hon viskade i mitt öra:

- "Jag har tänkt på dig hela dagen, jag klarar inte mer jag vill att du tar mig hårt här på katedern".

I det chocktillstånd hon fick mig så gick jag som in i en roll, jag blev ett vilddjur! Ställde mig upp, tog tag om hennes höfter lyfte upp henne på katedern och slet av hennes korta kjol och trosor som var alldeles våta. Hon tog tag om mitt huvud och tryckte ner mig och sa:

- "Slicka mig som du aldrig slickat förr!"

Som en besatt gick jag ner på henne och slickade henne vilt hennes blygdläppar var helt magiska och fullständigt våta. Min tunga vandrade över hennes känsliga klitoris och ner smekandes över hennes läppar. Hennes andning blev allt tyngre och stönen högre. Sedan sa hon med bestämd röst:

Ta mig hårt, ta mig så djävla hårt ditt vilddjur!

Hon fullständigt slet av mina jeans och under dem framträdde min kuk, min hårda pulserande kuk som inte ville annat än att få gå in i Miss Lopez . Jag tog tag om hennes ben förde henne nära mig gick in med min hårda kuk i hennes våta fitta, njutningen var total så otroligt påtaglig.

In ut, så otrolig hon var jag ville aldrig sluta! Katedern välte nästan när vi tog i så mycket så att svetten rann ner på varandras kroppar och plötsligt tog hon tag i mig och tittade på mig med en så sexigt tilltalande blick som bara hon kan. Stönen tilltog, mina andetag häftigare och häftigare och utan att jag själv tänkte på det så hade min högra hand vandrat nerför hennes innerlår och börjat smeka hennes klitoris. Hennes flämt och stön var de mest erotiska läten jag någonsin hört de fick mig helt galen. Hennes kinder började rodna och innan jag visste ordet av det så brast hon ut i ett högt stön, njutningen svämmade över det blev för mycket, fördämningen släppte hon kom!

Efter den erotiska översvämningen stod vi bara och log mot varandra med totalt tillfredställda blickar. Ingen fattade nog riktigt vad som precis hänt och varför.

Innan jag visste ordet av det är Miss Lopez redan påklädd och på väg ut från klassrummet, men innan hon gick ut vände hon sig om, bet sig förföriskt i läppen, morrade sexigt och sa:

Ses vid nästa kvarsittning.

Av Tobias

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista