ROSA RUMMET

Erotisk novell: Köpenhamn

Du får ett sms där det står en adress och ett datum och flera tidpunkter. Du får den ifrån ett nummer du inte känner igen. Du går hem och söker på nätet efter vem som har skickat dig den här adressen men du hittar inget svar, troligtvis ifrån ett kontantkort. Du söker vidare på adressen och inser att den ligger i Köpenhamn. Datumet börjar närma sig och du funderar på hur du ska göra, om du ska åka till dessa adresser på de angivna tidpunkterna.

Det är det angivna datumet och du har fortfarande inte bestämmt dig för om du ska åka men med bara någon timme kvar så bestämmer du dig. Du tar en lång dusch och låter vattenstrålarna skölja över din kropp. När du tvålar in hela kroppen känner du hur värmen och förväntningen börjar sprida sig i kroppen och tankarna rusar över vad som kan komma att hända under kvällen. Du tar på dig din ytterrock och låser dörren med ett leende på läpparna och beger dig mot Öresundståget som ska ta dig mot okända äventyr.

Du står vid en gatlykta och väntar på att den första angivna tidpunkten ska slå. Du spanar mot den angivna adsressen och betraktar människorna som rör sig i området och du ser även några som går in genom dörren som du snart även ska gå in igenom. En tanke på att vända om och åka hem igen flyger igenom ditt huvud, vad har du gett dig in på?

Med en minut kvar tar du ett djupt andetag och börjar sedan beslutsamt gå mot dörren och efter några steg står du framför dörren, du vrider på handtaget och kliver in. Innanför ser du en kassa och du går fram och betalar och rör dig sedan mot salongen då då får ett sms. Sätt dig på rad 8, längst ut till vä lyder meddelandet. Du kliver in i mörkret, hittar din plats och på duken framför dig börjar en film utspela sig. En kvinna iklädd en mask smeks av ett flertal nakna män och du börjar njuta av filmen men du kan inte låta bli att titta dig omkring i salongen. Männens händer är överallt på kvinnan och hon binds fast i armarna, hon stönar högt av smekningarna. Det finns personer utspridda i salongen, det är mest ensamma män men även något enstaka par. Männen på filmen börjar nu smeka sina egna kön och kvinnan suger och slickar flera av männens kukar samtidigt som hon penetreras av en annan man. Du börjar skruva på dig. Efter ca 30 min får du ett nytt sms, klockan tickar lyder meddelandet. Du inser att nästa angivna tidpunkt närmar sig och du börjar resa dig. I ögonvrån ser du att en annan person, en kvinna som reser sig nästan samtidigt och snabbt försvinner ur lokalen men du tänker inte mer på det då hon satt bredvid en annan i salongen och de säkert har sällskap. Du hinner tänka en tanke, om du ska fortsätta eller åka hem, innan du går till nästa adress.

Du står vid nästa adress och härifrån hörs hög musik och några fler personer kommer samtidigt som dig. Ni kliver in och du möts av ett rum med stark röd färg, du hänger in din rock i garderoben och betalar inträdet. Ett par stora dörrar öppnas och du kliver in och överallt ser du personer som står i olika formationer i rummet som är belyst med dämpat ljus. Du börjar betrakta personerna närmare och vissa står bara och tittar precis som du medans andra är mer aktiva, de rör och smeker varandra. Dina ögon sveper över rummet och du ser ett par som är bara några meter ifrån dig, kvinnan står lutad över en fåtölj och hennes klänning är uppdragen och mannen knullar henne hårt bakifrån. Du flyttar instinktiv lite längre ifrån dem och då stöter du ihop med en kvinna med tajt röd klänning. Hon ler och glittrar med ögonen och frågar på danska om du är ensam här ikväll. Du säger inget först men sen säger du att du väntar på någon. Hon svarar, det gör alla snygging.

Du rör dig längre in i lokalen och överallt är det par som har sex, en del är helt nakna medan andra har kläder på sig och vissa bara tittar. Musiken är olika högljudd i olika rum, i vissa är den bara ett svagt bakgrundsljud och där hörs tydliga stön och lustfyllda ljud på olika språk.

Du stannar i ett rum och bara står och tittar och du känner hur du påverkas, din lem börjar spänna och ditt sinne öppnas och du bara andas in atmosfären. Då känner du en hand smeka dig lätt över ryggslutet och du vänder dig om och där står jag.

Våra ögon möts och vi står stilla och bara tittar på varandra och omgivningen runt omkring oss försvinner för några ögonblick. Jag tar din hand och vi rör oss utan att säga något runt om i lokalen, vi går från rum till rum och stannar när något par eller någon formation intresserar oss. Våra händer vilar sammanflätande och vi kommunicerar igenom dem. Timmarna går och tillslut tittar vi på varandra och nickar, vi går mot utgången och tar våra ytterkläder.

Vi möts av kylan utanför klubben och vi vänder oss emot varandra och vi ler båda två. Du tar ett kliv fram och omfamnar mig, jag viskar i ditt öra: följ med mig!

Jag börjar gå och du kommer ifatt mig och tar min hand, vi går efter gatan och jag stannar framför ett hotell. Vill du följa med mig in? frågar jag och du säger ingenting, det går någon minut sen ger jag dig en slängkyss och går in igenom dörren. Jag har hunnit in och är påväg mot hissen när jag känner en hand på min axel. Vi går in i hissen och åker upp till tredje våningen och går mot rum 305. Jag öppnar dörren och tar din hand och leder dig in, dörren stängs bakom oss och jag börjar klä av mig, min kappa, min svarta kjol, min lila topp och ställer mig sedan framför dig i en svart bh och svarta spetstrosor. Jag tar av dig din ytterrock sen tar du mig i dina armar och kysser mig djupt och länge. Jag lösgör mig ur din famn och visar med blicken att jag vill att du klär av dig och jag går in i rummet mot soffan. Jag sätter mig ner och börjar smeka mina armar, bröst, mage och vidare neråt. Du sätter dig i fåtöljen mitt emot och börjar smeka dig själv över ditt halvhårda stånd.

Efter några minuters smekande börjar vi röra oss emot varandra och vi hamnar på golvet och vi hjälper varandra ta av våra underkläder. Sen börjar vi utforska varandras kroppar med händer, mun och tunga. Jag ger dig fjäderlätta kyssar i nacken och ner längs hela ryggen, du suger på mitt ena bröst samtidigt som du smeker mina underarmar, jag smeker din rumpa, du drar fingrarna igenom mitt hår och fastnar, vi skrattar och fångar varandras blickar och ser åtrån lysa i varandras ögon.

Jag tar din hand och för den emot min springa och du känner att jag är våt, jag lägger mig ner och tar en kudde som jag lägger under min rumpa, du börjar kyssa mig långsamt på min hals och dina kyssar vandrar neråt. Ett stön lämnar mina läppar när du når min knopp med dina läppar, du börjar slicka runt min klitoris och öppning, jag njuter och smeker ditt huvud och manar på dig. Jag börjar vrida mig och stönar högre. Jag reser mig och trycker ner dig på rygg och börjar smeka din penis, dina ljumskar och kulor. Jag börjar röra min hand upp och ner längs ditt skaft och slickar toppen av ollonet. När du är hård gränslar jag dig och för dig med min hand långsamt in mig, det tar en liten stund innan du fyller hela mig och jag ler. Jag börjar sakta röra mig upp och ner och din kuk åker in och ut ur mig, jag smeker mig själv samtidigt. Snart manar du på tempot genom att stöta emot och lägga händerna på mina höfter, vi kommer in i ett härligt tempo och njuter av att vara här och nu.

Jag reser mig och ställer mig upp och lutar mig över soffkanten och putar uppmanade med rumpan, du ställer dig bakom mig och trycker snabbt in hela din längd i mig och jag kvider till. Du börjar sedan röra dig i ett högt tempo och jag andas snabbare. Du drar mig försiktigt upp i håret och leder in mig mot sängen. Vi lägger oss och börjar kyssas och smeker varandra vilt med händerna. Vi hamnar i sked och jag för dig åter in i mig och jag njuter, du smeker mig och jag känner hur orgasmen kommer över mig och jag försvinner några sekunder. När jag kommer tillbaka så vrider jag mitt huvud bakåt och lägger min hand på din kind och ger dig en öm kyss.

Du börjar röra dig i mig igen och vi ligger kvar på sidan en stund innan jag reser mig och hämtar en halsduk som jag binder kring ditt huvud så att dina ögon täcks. Dina händer binder jag fast i sänggaveln och jag kysser dig på munnen. Jag lämnar dig några minuter och du försöker lyssna efter hur jag rör mig i rummet. Du känner mina händer smeka dina fötter och jag fortsätter upp längs dina vader och lår, jag blåser och slickar mig upp mot ditt nu halvhårda stånd och jag tar din kuk i munnen och börjar suga på ollonet för att sedan ta mer in i munnen. Du känner sedan något som kittlar dig på axlarna och som rör sig över bröstet och magen, jag kysser dina ljumskar och suger in en av dina kulor försiktigt i munnen och rör min tunga runt om. Mina händer arbetar kring ditt skaft och smeker din mage och min mun suger snabbare. Du känner att jag stannar upp och du känner åter mina händer kring ditt stånd sedan känner du åter min våta springa innan du fyller mig med hela din längd, jag rör mig snabbt och du stönar högt. Efter ritten smeker jag din kuk och slickar av mina safter, din kuk kommer åter in i min mun men möts snabbt av något iskallt. Jag ger dig någon sekund att vänja dig och sedan börjar jag suga och röra isbitarna kring ditt ollon, jag suger tills isbitarna nästan smält. Jag frågar vad du tyckte om filmen du såg tidigare ikväll, om du tycker om att vara bunden. Jag knyter upp halsduken och dina händer släpps fria och jag möter din blick. Jag säger att mannen jag satt bredvid på bion uppskattade i alla fall filmen och att han flera gånger försökte ta min hand och föra den mot hans stånd. Du bara ler.

Nu tar du tag i mina handleder och lägger mig på rygg och håller mina armar över mitt huvud med en hand medans den andra söker sig ner och du rör dina fingrar med snabba rörelser kring min knopp och in i min slida. Jag stönar och försöker ta mig loss och tillslut släpper du taget och jag drar upp mina ben och du tränger in i mig i en stöt. Jag njuter av att din kropp gnuggas mot min klitta medan du stöter och jag river mina naglar lätt över din rygg och trycker dig ner mot mig. Du drar dig ur efter en stund och ber mig smeka mig själv medan du runkar och snart stönar du ut din orgasm och sprutar över min mage. Du lägger dig ner och försöker lugna ner din andning och jag smeker dig lätt över bröstet och magen.

Efter en stund drar jag upp dig och vi går mot badrummet och kliver in i duschen. Vi står stilla i varandras famnar och låter vattnet rinna över oss, vi tvålar in varandra långsamt och sköljer sedan av oss tvålen. Vi torkar av varandra snabbt och sedan går vi nakna mot sängen där vi lägger oss och somnar......

AV ANONYM

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista