Matilda Sjöström i Relationsrådet

Den bästa relation jag haft är tveklöst den jag har till mina barn. Låter otroligt klyschigt, jag vet, men barn e så sjukt sköna då dom inte är tillgjorda alls. Dom har liksom inte hunnit bli så socialt kompetenta än och det är så jävla gött att hänga med folk som går utanför de så tydliga ramarna vi satt upp.

Kärleksrelationer... Hmm jo jag tycker inte om att vara ensam alls och har alltid haft fullt med folk omkring mig. Därmed har jag haft många kärleksrelationer i mina dagar. Har så otroligt lätt för att se det fina i folk så jag har blivit lurad så många gånger. Men är glad för allt som hänt mig och ångrar ingenting alls. (förutom en tribal tatuerad på armen, menmen)

Mina bästa vänner är många och så fantastiska. Listan här hade blivit så lång att inte ens dom själva hade tyckt det var intressant. Så vi lämnar det där.

Sexigaste jag vet är självständighet, stolthet och folk med talang som dom själva älskar. Så gött att se.

I relationsrådet är jag förhoppningsvis någon med mycket erfarenhet som alltid är ärlig, men framför allt är jag så sugen på att få veta hur olika alla tänker och fascineras som fan av det. När man tror att man vet precis koden, så kan man vara så fett ute och cykla. Så måste man börja koda om och analysera igen. Det är så gött. Att alltid få höra nya perspektiv och sätt att se på saker.

När jag inte är med i relationsrådet sjunger jag i bandet Steget och vi håller just nu på med en ny skiva och är ute och spelar massor. Jag har också två små snoriga ongar, driver klubbar och spelar skivor när andan faller på. Sparar till långt hår, dricker gärna öl, kollar på svtplay och har det riktigt jävla gött i största allmänhet.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".