1 av 19
2 av 19
Ett par shorts.
3 av 19
Jeans shorts är alltid Nr: 1 klipp till dem själv av långa
4 av 19
här e jag i mina sexiga, avklippta arbetsshorts. / danis
5 av 19
Jeansshorts ljusa slitna, ganska tighta. Tips: sola benen lite innan :) / Jesper
6 av 19
Jag har jeans shorts. Jävligt snygga och tjejen min hoppar rent ut sagt på mig när jag har på mig dom. Skulle vilja hälsa till min flickvän Isabelle som kämpar med sjukdom idag i det fina vädret. Tack // Tom.
7 av 19
8 av 19
.... I år skall det vara unna-sig-shorts. Mvh /timothy
9 av 19
10 av 19
använd shorts för Guds skull man överlever ju inte nu för tiden annars :)
11 av 19
shorts är ett måste ifall jag vill visa mina tatueringar! Och arbeta ute i denna hettan hade vart olidligt med långbyxor :)
12 av 19
Stiltips!! :-) Supersköna linne-shorts! /Philip
13 av 19
trivs själv sådär i shorts men de är ju jävligt snygg så man måste offra sig lite ändå!
14 av 19
Dessa är moderiktiga, och till alla som har en halvbyxa med snörning längst ner, under knäna. Det är dax att byta ut dessa... 90talets HM funkar inte längre
15 av 19
benen från Wemo
16 av 19
hälsningar Ebba
17 av 19
hej christerpanelen. Själv brukar jag vika upp mina jeans istället för att ha shorts. Tycker att det ser lite buccaneer-igt ut. Viker dock aldrig upp dem över knäna. Puss och kram!
18 av 19
Det här är ett par snygga shorts! Men det är lite dumt att ha svarta shorts för man kan bränna pungen när man solar :/Hälsningar från JesperPs. Hälsa gärna till Anna!
19 av 19
manligare blir det inte!/Daniel

Shortsbilder

Vi fick ett mail:

Jag vet inte om ni är rätt forum, men jag har ingen annan att fråga. Jag undrar om killar klär i shorts? Och i såna fall, vilka ska man välja?
Jag är så himla osäker på sånt här och man vill ju liksom inte bli utskrattad så jag går alltid runt i jeans hela somrarna. Och svettas som en gris.
Så tack på förhand /Arvid

Och på tal om shorts: om du har shorts på dig, skicka oss en bild på hur de ser ut till 72250, inled meddelandet med P3 och ett mellanslag.

Bilderna som visas är ett urval. Samtliga bilder finns i galleriet

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".