1 av 9
2 av 9
jag får höra Milf titt som tätt, på gott och ont:) Najs med bekräftelsen men ångest över att man känner sig betydligt äldre...:)) är dock bara 32, ingen ålder på en häst kan jag tycka:) tack för bra program! Kram M
3 av 9
jag brukar kalas milf, men tvillingmorsa på 27 år kanske inte är precis det jag tänker på i vanliga fall. Utan mer Stiflers mamma i American pie! :)
4 av 9
Finns DILFAR också! Glöm inte dom! /emil
5 av 9
Nere på nya Zeeland var vi på en festival som heter Hokitika wild food festival. Årets tema var "hunters and gatherers" och därför klädde vi ut oss till MILFar. Så här såg jag ut. på armen gjorde jag även en fejktatuering där det stod "I <3 young men". Vi fann ett par män som var utklädda till MILF hunters.
6 av 9
min fru är en milf enligt grabbens kompisar.
7 av 9
mamma Malena är en milf
8 av 9
hej, jag är 47 o kallas för milf, dock har jag inga barn o är lika lycklig för det. Får oftast höra jag ser ut runt 30, härligt! Tack för ett bra program. Kram Maria
9 av 9
Min fru blir ofta kallad för Milf av sina tonårsdöttrars killkompisar. De är rätt kul :)
Torsdag 11 april

Lyssnarmilfar

Tycker du, och/eller får du höra från andra att du är en milf*? Skicka då in en bild på dig själv, vi vill så gärna se hur en riktig milf ser ut! Skicka din bild till 72250, inled ditt meddelande med P3 och ett mellanslag.

*Mother I'd Like To Fuck

(Bilderna som visas är ett urval)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".