Hanna, Matilda och Patrik
Fredag 16 augusti

Låtönskar-Patrik

Hej Hanna!
Jag hörde häromdagen att du eftersökte fler som hade nån önskelåt kvar från "vinstpåsarna" i somras på Christerkalasen. Jag kom då på att jag har just en sådan gul post-it lapp hemma :-) jag fick den på scen i Karlstad då vi körde Sanning o Bullshit, med dig o Robert :-) tänkte att det kan ju va läge o utnyttja denna som sagt. Jag skulle gärna vilja höra "Erik Olov Andersson" av den eminente trubaduren Stefan Demert. Hoppas den går o skaka fram, annars får det bli något annat :-) tack för ett bra program, o tack för festen i somras, skitkul o träffa er allesammans! :-) Skickar även med en finfin bild från festen på undertecknad tillsammans med dig o Matilda ;-)
Ha det gött,
Kram /Patrik

Finns det fler där ute som fick en låtönskning på Christerkalaset men som inte har använt den än - hör av dig! Skicka ett mail till p3christer@sverigesradio.se!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista