1 av 13
2 av 13
3 av 13
4 av 13
5 av 13
6 av 13
7 av 13
8 av 13
9 av 13
10 av 13
11 av 13
12 av 13
13 av 13

Artister

Bidrag 1: Markus Gyllenstrand

Markus Gyllenstrand från Bankeryd medverkar med låten ”Utan att”.

Bidrag 2: Lava Engine

Lava Engine började som popband, men utvecklades mer och mer till en tyngre modern typ av rock, med dofter från 70-talets symfonirock, dagens singer/songwriter-musik och förstås mycket annat.

Bidraget ”Heroes” spelas enligt egen utsago med energi och vilja.

Bidrag 3: Therese Damberg

Therese Damberg bor i Huskvarna och är född 1992.

Hon tycker om att sjunga och har gjort detta på hobbynivå sedan åtta år tillbaka.

Therese deltar med What a wonderful world som i original sjungs av Louis Armstrong.

Bidrag 4: Cathrine Fundin

Cathrine Fundin kommer från Vetlanda och figurerar i många musikaliska sammanhang. Hon är bland annat med i Vetlandarevyn sedan många år. Hennes bidrag heter ”Do you know what you have done”, skriven av jobbarkompisen Pär Yngvesson.

Bidrag 5: Thomas Hanzén

Thomas Hanzén är född och uppvuxen i Nässjö men bor nu i Jönköping där han pluggar till samhällsvetare. Han bidrar med egenskrivna låten ”Så underbart!”

Bidrag 6: Sega Gobbar

Sega Gobbar är en duo bestående av Ingemar Thorvaldsson från Hönö och Olle Björkman från Huskvarna. De bor numera i Aneby kommun och träffas för att spela varje vecka. Sega Gobbar ställer upp med Cornelis Vreeswijks ”Dekadens.

Bidrag 7: Earl and Dallas

Alternativ-countrybandet EARL AND DALLAS från Eksjö stoltserar med egenskriven countrymusik som inte lämnar någon oberörd.

Bland framtidsplanerna finns bland annat inspelningar med den Kanadensiska countrydrottningen ROMI MAYES (två-faldig COUNTRY MUSIC AWARD-vinnare).

Bidrag 8: Eric Ivarsson & Justine Persson

Eric Ivarsson är 21 år och kommer från Vetlanda. Han har skrivit bidraget ”I’ll come home for you” tillsammans med flickvännen Justine Persson, 20 år från Vrigstad. Båda pluggar just nu musik på folkhögskola och drömmer om en framtid med musik.

Bidrag 9: Lisette Vares

Lisette Vares är sångerska och låtskrivare från Jönköping som bland annat har körat i Eurovision Song Contest och uppträtt i Turkisk TV. Sitt bidrag, låten ”Älskar, älskar inte” har hon skrivit tillsammans med Dan Fernström och Niklas Edberger.

Bidrag 10: Moe Joe

Med sin breda musik så letar de sig mot scener alla andra och ingen annan har stått på.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista