Diana Thylin och Boel Skarin recenserar i P4 Dans.

Recension 12 oktober

Lyckad cd för Thorleifs

Den är efterlängtad hos många, Thorleifs nya cd Förälskade. Och våra recensenter Diana Thylin och Boel Skarin gillade det mesta.

- Thorleifs har alltid varit väldigt bra på att hitta riktigt bra danslåtar. De har ju gjort många hitlåtar förutom Gråt inga tårar. På den här skivan finns också många riktigt bra låtar. Det går heller inte att ta miste på Thorleifs sound. Han sjunger högt och tyvärr i ett ansträngt tonläge. Och jag hade gärna hört ännu mer av deras klassiska saxsound, säger Diana Thylin, chefredaktör för dans- och schlagertidningen Får Jag Lov.

- Jag har dansat till Thorleifs i många år och alltid hållit dem högt, just för deras dansbarhet. Särskilt roligt är det nu att få höra nye keyboardisten Magnus Franzén sjunga. Att det är Thorleifs hörs ju tydligt och ibland är det för högt tonläge, till och med för Thorleif. Han skulle vinna på att gå ner i tonläget lite. Men annars en välproducerad skiva, säger dansaren Boel Skarin.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista