Bra produktion från Scotts

Överraskande bra! Så tycker P4 Dans recensenter om Scotts nya skiva Längtan.
- Den här skivan är riktigt bra och det märks att det inte är något hastverk, till skillnad från deras förra skiva som släpptes precis i anslutning till Dansbandskampen.
Henrik Strömberg har en väldigt fin röst och alla i bandet är duktiga musiker. Skivan är producerad av Claes Linder och Roberto Mårdstam i bandet och de har htitat en väl avvägd blandning mellan originallåtar och covers, säger Diana Thylin, chefredaktör för danstidningen Får Jag Lov.
- Jag är också positivt överraskad. Scotts är duktigt på att göra sina versioner av gamla klassiker och den gamla 80-talsschlagern Makin your mind up har blivit en riktig kanonlåt i svensk version; Jag är förlorad. Dessutom ett snyggt omslag som ger en Abbey Road och Beatleskänsla. Och nu har de ju så många egna låtar att de borde kunna sluta slakta Led Zeppelinlåtar ute på dans, säger Boel Skarin, dansare och arrangör i Luleå.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".