Karl Glusman i Love. Foto: Njutafilms.
Karl Glusman i Love. Foto: Njutafilms.

Love - sex i närbild

1:04 min

Gaspar Noé har gjort en kärlekshistoria som hyllar sex, enligt presentationen. Tyvärr är allt emellan de närgångna sexscenerna mest stela transportsträckor. Kittlar kanske en del, men för mig blir betyget en svag tvåa. (Premiär 12 februari).
Betyg: 2

Love, är filmen som blivit omtalade för att skådespelarna har så mycket sex på riktigt i filmen. Och här kan man med fog ställa sig frågan när en film går från porrfilm till drama. Det är mycket sex i Love men det stora problemet med filmen är att det som är mellan allt sex, mest känns som uttråkade transportsträckor. Och då är ju inte steget till porrfilm långt. Det handlar om amerikanen Murphy som saknar sitt ex Electra, som han minns i otaliga sexscener, och numera har han barn och sex med Omi. Ja, ni hör själva... Mitt betyg till Love blir en svag tvåa, det finns kanske nånstans ett försök till att berätta ett drama med mycket naket, om kärlek som kantrar över i sex, men mest känns det som det finns ett dåligt manus begravt bland lakanen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista