Robert De Niro, Zac Efron och gänget i Dirty Grandpa. Foto: Disney.
Robert De Niro, Zac Efron och gänget i Dirty Grandpa. Foto: Disney.

Dirty Grandpa - Robert DeNiro, inte nu igen!

Dirty Grandpa
0:59 min

Jämför man De Niros 70-talsfilmer med de han gjort på 2000-talet så uppstår en av filmhistoriens stora gåtor. Hur kan han krascha sitt omdöme så? Dirty Grandpa är springbreak och "kul med crack" och Guiness-rekord i att säga "dick" så många gånger som möjligt i en film. (Premiär 11 mars).
Betyg: 1

Varför gör han på detta viset, Robert DeNiro? Hans 70-tal gjorde honom till en av de största inom filmen, med filmer som Taxidriver, Deer hunter, Gudfadern och 1900 för att nämna några. På 2000-talet har takten varit fortsatt stor, men numera väljer han nästan alltid pajasroller, som här i Dirty Grandpa där han är en farfar som ska ta med sonsonen på en resa söderut för att lära honom partaja, dricka och svina runt. Det ska vara en komedi, men är inte särskilt kul. Sonsonen spelas av Zack Efron och jag gissar att han är med för att få visa upp sin snygga kropp närmast naken. Det här är för de som vill se en film som slår rekord i användning av ordet dick. Inte för oss andra En etta i betyg.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".