Julia Roberts och Jennifer Aniston i Mother´s day. Foto: SF.
Julia Roberts och Jennifer Aniston i Mother´s day. Foto: SF.

Mother´s Day - fula peruker och snälla skämt

Mother's day
0:54 min

Mother´s day är en film för den som vill ha en absolut kravlös och lättglömd film, en komedi med kärlekstrassel och lätta funderingar kring familjen och relationer. Det mesta har du sett på bio förut... möjligen inte Julia Roberts peruk. Den får en att tänka på buskis. (Premiär 6 maj).
Betyg: 2

Mother´s day är en film med kända skådespelare, Jennifer Aniston, Julia Roberts och Kate Hudson. Och en småputtrande historia som alla ska kunna känna igen sig i. Här finns inget du inte sett eller hört förut, ja det ska då vara Julia Roberts peruk. Så illasittande att det nästan blir buskis. Allt rör sig kring familjen och förhållandet mellan generationerna. Mother´s day säljs in som en komedi, en snäll sån, en feelgood med lite kärleksbekymmer och en mor, Julia Roberts, som inte har någon kontakt med sin dotter, vilket förstås... ja, är ni nyfikna får ni se filmen. Jag tycker att det här är alldeles för lamt och ger en tvåa i betyg till Mother´s day.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".