Mike and Dave need wedding dates - bröllopskomedi

1:01 min

De hopplösa familjefestförstörarna och brorsorna Dave and Mike lovar att ta med dates på syrrans bröllop. Så de håller sig i skinnet. Men de hittar förstås, omedvetet, två partydjur. Och så åker vi... Lite för fort och mycket för att det ska bli bra. (Premiär 27 juli).
Betyg: 2

Mike and Dave need wedding dates är en komedi med igenkännbarhet, i alla fall om man sett några amerikanska komedier med fylle- och sexskämt förut. Men det börjar ganska bra och lite kul, tycker jag. Brorsorna Mike and Dave, som spelas av Zac Efron och Adam DeVine, är hopplösa och har förstört varenda familjefest så länge man kan missas. Nu när syrran ska gifta sig så tvingas de ha med sig varsin date till bröllopet. Så de ska låta bli att parta loss och flirta runt. De ger sig då ut på nätdejtingjakt, och det slutar med att dom förstås hittar två tjejer som är riktiga partydjur. Ja, så rullar det på och tyvärr känns det som om manusförfattarna kännt sig tvugna att hela tiden stegra de plumpa skämten istälelt för att variera och filmen dyker till en tvåa i betyg.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista