Familjen lider när den rike bohemen Laird (James Franco) kysser dottern Stephanie (Zoey Deutch) i Why him? Foto: Fox Movies.
Familjen lider när den rike bohemen Laird (James Franco) kysser dottern Stephanie (Zoey Deutch) i Why him? Foto: Fox Movies.

Why him? - bohemen tar deras dotter

Why him?
1:18 min

Varför är hon med honom, en tatuerad bohem utan gränser? Det frågar sig Stephs familj och försöker avstyra. Okej komedi. (Premiär 25 december)
Betyg: 3

Titel: Why him
Regissör: John Hamburg
Skådespelare: James Franco, Bryan Cranston, Zoey Deutch
Genre: Komedi
Betyg: 3

Why him? Ja, frågan ställs av Stephanies föräldrar. Varför har hon valt den frispråkige, tatuerade bohemen Laird till pojkvän? De som hade så höga planer för Stephanie. Nu vill Stephanie att föräldrarna och nye pojkvännen träffas, och det visar sig när de anländer att de ska till hans ställe. Ett hus bakom murar och omgiven av en gigantisk trädgård. Laird är nämligen IT-miljardär och helt avslappnad. Det första han visar är en tatuering på ryggen, en stor sån som är gjord efter familjeporträttet på julkortet Stephanie fått. Så dom stirrar rakt in i sina egna tatuerade ögon innanför dörren, och det är bara början på överraskningarna. James Franco gör det som han är bra på, spelar gränslös sjavig hunk och Bryan Cranston, som kan spela det mesta med bravur, spelar Stephanies pappa. Och deras kollisioner är ganska kul och gör Why him till en stunds okej underhållning, mitt betyg blir en trea.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".