Ni klagar på vanliga svenskar – för våra skattepengar

Hej Onda Skalbaggar

Om nu ca 80 % tycker att familjen är ok varför skall ni då få mina skattepengar pengar för att kritisera eller förlöjliga detta?

Jag hörde bara lite av ert program och såg att Birro kallade er för Onda skalbaggar, det var snällt sagt av honom. Hur kan ni jämföra kungafamiljen med assosiationer till muslimska hederskulturen där man kan ha harem eller 4 fruar där man kan våldta flickor som inte har beskydd och där man kan stena flickor till döds om de hade gjort som Viktoria har gjort utan att vara gift. Där man ibland kommer överens om bortgifte så fort de föds med sina kusiner så att deras barnen blir missbildade.

Hur kan ni vara så korkade?

Har ni aldrig varit i ett muslimskt land och tittat hur det fungerar. Och så skall ni jämföra kungahuset med detta. Hur jävla korkade är ni som KD-partiledaren säger om kultireliten som består av 1 % av Sveriges 9 miljoner och lever på mina skattepengar och som hela tiden klagar och hittar på fel på 90 % vanliga Svenskar som har familj jobbar och sliter och åker på semester och så skall våra pengar gå till att betala era löner varfördå ??????.

Jag var på semester i Turkiet förra veckan och på samma resa var det Svenska invandrare kristna turkar och kurder som bodde och vissa var födda i Sverige mycket trevliga invandrare med högt IQ.

De var så arga på er i kultursvängen att ni inte vågar kritisera det feodala våldsförtryck som muslimer tar med sig till Sverige, de tyckte precis som SD och ansåg inte att det var rasistiskt att värna vår egna svenska kultur de fattar inte hur jävla fega vi svenskar är som inte vågar att stå upp för Svenska värden.

De berättade att föräldrar kommer överens när barnen är nyfödda vem de skall gifta sig med och att det är ett maffialikt feodalt styre i de flesta muslimska länder.

Och så jämför ni Svenska kungahuset med detta ???? Det är mycket snällt av Birro att kalla er onda Skalbaggar. En Iransk-Svensk sosse berättade på SR idag att när hon gick omkring på gatorna ensam vart hon antastad hela tiden och detta skall enligt er svenska invandrare få ta med sig hit utan att få kritik, nä det är bättre att kitisera Kungahuset för våra skattepengar

Jag tror att vi 90 % vanliga Svenskar har tröttnat och det kommer att synas i nästa riksdagsval och det beror på era korkade skriverier och program som kritiserar Svenska värden typ som kungahuset hela tiden

Kalle

--

Tack för ditt brev. Heliga Familjen jobbar med att undersöka de normer som styr vårt familjeliv i Sverige idag. Visst vore det inressant att göra ett program om hedervåld i invandrarfamiljer, men det har gjorts rätt många sådana program. Vi tänkte att frågan behövde belysas även ur andra synvinklar.

vänligen

Heliga Familjen