Ett public service-föredöme

...vad Ni är BRA!!! Äntligen ett sk "vardagsfakta"-program med ett kritiskt perspektiv, bortom det strikt privata, som blir bron från individen till strukturerna, kort sagt; ett public service-föredöme...och snyggt producerat, komponerat och ledigt i ton, språk och intervjuer...UNDERBART!

...vad Ni är BRA!!! Äntligen ett sk "vardagsfakta"-program med ett kritiskt perspektiv, bortom det strikt privata, som blir bron från individen till strukturerna, kort sagt; ett public service-föredöme...och snyggt producerat, komponerat och ledigt i ton, språk och intervjuer...UNDERBART! Ni borde ha förtjänstmedalj....för att bla gå rakt in med skarpa frågor i tidtypiskt, majoritetsutbud på området som tex Kirschsteiger och inte låter det resultera i en nidbild utan faktiskt en nyansering, där det ändå står klart att även om Ernst intentioner är goda, blir sist och slutligen en del av reproduktionen av en konsumistisk kultur...Äh, det är så dj-a.....BRA!!! hälsar

Mikael Olsson (kollega på P1)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".