Svensktoppen Nästa FINALEN

Juryn håller låda inför finalen

Oavsett om man är programledare, musikläggare eller producent. Det gäller att hålla sig tätt tätt tätt inpå händelsernas centrum om man sitter i juryn för en av Sveriges Radios största musiktävlingar.

Svensktoppens programledare - Carolina Norén sitter i juryn och delar årligen ut priset till vinnaren i finalen av Svensktoppen Nästa. Då gäller det att inte ligga på latsidan. Här visar hon prov på att hon verkligen tar sitt uppdrag på största allvar.

Kerstin Behrendtz - legendarisk musikproducent och musikläggare i P4 vill helst sjunga låtarna själv men vägrar infinna sig på sin plats.

Kaj Kindvall - var programledare i 26 år för Tracks och prisbelönad med Grammis för sin insats för den svenska popmusiken.

Mats Ekman - sitter inte i juryn men vistas i närheten av dem. Mats (omtwittrad som Mulle #MEK) har fått pris för sina färdigheter inom teknikens underbara värld. Vad han gör i just den här produktionen vet vi inte men låda - det håller han.

Övriga jurymedlemmar Mats Broborg och Staffan Stridsberg är ännu inte dokumenterade i jakten på de försvunna jurymedlemmarna.