Förra årets riksfinaljury bestod av Michael Cederberg, Rita Jernquist, Kerstin Behrendtz, Christer Björkman och Maths Broborg (juryns ordförande).
Förra årets riksfinaljury bestod av Michael Cederberg, Rita Jernquist, Kerstin Behrendtz, Christer Björkman och Maths Broborg (juryns ordförande). Foto: Foto: Micke Grönberg

Tack för era tävlingsbidrag!

Årets inskickningsperiod till Svensktoppen nästa är nu över. Det är tyvärr inte längre möjligt att skicka in bidrag till årets upplaga av P4:s musiktävling. Stort tack till samtliga som skickat in låtar till årets tävling!

De lokala P4-kanaler kommer nu med hjälp av jurygrupper att välja ut de bidrag som går vidare i tävlingen som lokala finalister. Närmare information om vilka som tävlar vidare, hur och när man kan rösta på finalisterna och när en P4-final har sin lokala final kommer att presenteras framöver på Svensktoppen nästas lokala sajter. Du hittar aktuella adresser till de lokala P4-kanalerna här.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista