1 av 3
2 av 3
3 av 3

DELTÄVLING 3 - 20 JULI

The Airwaves kommer från Ljungby och består av Mel Andersson (sång), Sussi  Johansson (bas och sång), Patrik Arvidsson  (gitarr) och Ludwig Johnsson (trummor).

The Airwaves musik kan beskrivas som ”poppig rock”. Bidraget är skrivet av Chrizz Ljung, exklusivt för The Airwaves och Sussi Johansson.

Henrik Axelsson är 31 år gammal ifrån Växjö. Han har sysslat med musik i över tio år och har varit både singer/songwriter, musiker, trubadur och underhållare. Henrik har nyligen blivit klar med sitt debutalbum Feeling Good.

Mari Gustavsson kommer från Pjätteyd utanför Älmhult. Hon jobbar för tillfället som kantor i Älmhults församling och har spelat piano och sjungit sedan jag var liten.

Mari tycker om de flesta musikgenrer och har varit ute och sjungit mycket på olika tillställningar. Hon har också släppt två singlar som har legat på Kronobergstoppen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".