1 av 3
2 av 3
3 av 3

DELTÄVLING 2 - 13 JULI

Josef Söreke har skrivit musik i sex till sju år. I början skrev han uteslutande ”punkdängor”. Men det har förändrats i takt med musiksmaken. Nu skriver han allt från lättlyssnad popmusik till svår, atonal konstmusik.
José Soracha är namnet han använder när han framför tidigare nämnda lättlyssnad popmusik. Det är också en sådan låt han nu tävlar med.

Malin Andersson är 19 år och bor i Åryd. Hon skriver och spelar egen musik och har gjort det sedan hon var 14 år. Hittills har hon spelat in två skivor och nu jobbar hon med ett nytt projekt – att skriva på svenska. Malin har skrivit ett par svenska låtar och tävlar nu med den senaste.

Ljungbybandet Soundix bildades 1986 och har sedan dess haft många spelningar på olika dansarrangemang under åren. Bland annat spelade bandet I Bingo Lottos 100:e program. Nu spelar bandet på allt från privata fester till allmänna logdanser och större dansrestauranger.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".