Jessica Blomqvist på länsfinalen av Svensktoppen nästa 2008. Foto: Arman Teimouri/SR Värmland.

Vill du höras på Svensktoppen?

Det är dags för Svensktoppen nästa 2009! Det här är din chans att slå dig fram som artist, vinnaren får nämligen en utmanarplats på Svensktoppen.

I juni håller vi auditions, vill du vara med? Skriv då ett brev till oss om vem du är och om din musik samt kontaktuppgifter till dig. Skicka till artist.varmland@sr.se eller:
Sveriges radio Värmland
Svensktoppen nästa
Box 98
651 03 Karlstad

Du ska vara född 1993 eller tidigare och sjunga en orginallåt som inte får vara inspelad eller marknadsförd av etablerade skivbolag. Du behöver inte vara låtskrivare själv, det viktigaste är att bidraget inte tidigare getts ut eller sjungits in av annan. Observera att du inte ska skicka in musik till oss, bara anmäla dig till en audition.

Svensktoppen nästa i Värmland avgörs 1 augusti på Torgfesten i Kristinehamn. Vinnaren får en plats i semifinalen till Svensktoppen nästa, tillsammans med övriga lokala P4-kanalers vinnare, den 9 augusti. Då ska tio finalister röstas fram till finalen den 23 augusti.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".