Kajsa och Ellenor

Tjejsnack 11/11

Kajsa Hedström, dramapedagog, och Ellenor Pierre, Robinsonvinnare, kommer till studion varje vecka efter kvart i fem Ekot. Vi pratar om allt mellan himmel och jord - det blir många skratt men också mycket allvar.

Dagens ämnen:

  • Vi passar på att hedra Dolph Lundgren med att spela upp några av hans mest minnesvärda repliker. (Vem kan glömma "aaaa.... Victory!"
  • Dagens dilemma:
    Du har köpt en ny matta och är väldigt stolt över att du har hittat precis rätt nyans av ljust, ljust gul som matchar väggarna. Den var lite dyr, men du är verkligen nöjd. Samma kväll kommer tjejkompisarna över och en av dem sätter sig på mattan - fullkomligt medveten om hur speciell den är för dig - och råkar spilla rött vin över hela härligheten. Vad gör du?
  • Dagens ämne: Killtyper. Vilken slags killar dras man till? Är det samma typ hela livet? Blir det extra spännande om man samtidigt lyckas frigöra sig från föräldrarna? Och vad är egentligen äktenskapstycke?
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".