Onsdag: Moderata morötter, att sälja in en konflikt och celebra semestertrender

Moderaterna pratar om att byta mekano-M:et mot en morot som symbol. Hur ska vi tolka det? Vad säger moroten om Moderaternas karaktärsdrag?

Hej Kändis-panelen samlas igen, idag med Mira Palomäki från Veckans Nu, tillsammans med den ständige kändis-akademikern Michael Rübsamen.

På dagens agenda: semesterorterna som osar glam. Och de som kanske inte osar så mycket glam längre. Hur står sig Båstad-hypen i år när svenneveck..., förlåt steckarveckan, drar igång i helgen? Och vem är det som dikterar att Troppan är på och Teneriffa är av - eller om det var tvärt om?

Alla som känner till förra veckans fredsuppgörelse i Centralafrikanska republiken, upp med en hand! Du behöver inte skämmas, du är inte ensam. Men varför anses vissa konflikter sexigare än andra? Catherine Johnsson, kommunikationschef på Läkare Utan Gränser, berättar hur man säljer in en kris till nyhetsmedierna.

Och vi ringer upp dig mitt i lunchen föra att höra vad dagens lunchsnackis är Samtidigt i... någonstans. Vill du bli uppringd? Skicka ett mail med ditt telefonnummer och din lunchsnackis pronto!