Onsdag: Domstolsdramatik, Crazy varumärke och nördkärlek

Jag känner ett stort förakt för dig” sa den mördade Pernillas syster till Anders Eklund under rättegången härom dagen. Men vilken funktion fyller det i rättsprocessen att annhöriga får ge värdeomdömen om den åtalade under rättegången? Vi undersöker om Perry Mason har gjort sitt inträde i svenska domstolar.

Den före detta SSU-ordföranden Anna Sjödin är tillbaka, om inte med buller och bång, så i alla fall som ny rektor på Vindelns folkhögskola. Men den där historian från en sen kväll på restaurang Crazy Horse som slutade med rättegång, tycks aldrig riktigt vilja släppa. Vi pratar med Christina Saliba som jobbar med personliga varumärken om vad Anna Sjödin borde ha för strategi.

Hej Kändis!-panelen tar på sig de hornbågade glasögonen och blir akademiska fullt ut. Just nu pågår den nordiska kändisforskarkonferensen i Stockholm - vi hugger in på teorierna kring celebriteterna.  

Och så vänder vi på borden när Brunchrapporten möter världen och lyssnarna blir pratare och pratare blir lyssnare. Idag fokuserar vi bland annat på Henriks kärlek till nörden.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista