Undrar vilken klass han tillhör?

Läser Apokalypsens gosiga mörker av Anders Bolling, om att typ allt är rätt bra och allt blir bättre i världen, men det vill inte medierna berätta.

 exakt vem Bolling utgår ifrån när han säger att allt blivit bättre. Låt oss få en liten hint från sidan 268, där Bolling retoriskt uppmanar läsaren att sluta va så jädra neggig om framtiden:
”Nu är vi där igen. Garden högt uppe - mot oss själva. Skulle vi ha kommit hit om vi var korkade? Skulle du föra stimulerande samtal med dina vänner över en överdådig middag och ett glas rött, skulle du skratta tillsammans med dina välmående barn i din bekvämma soffa, skulle du sitta tillbakalutad i fåtöljen med dina precisionsslipade läsglasögon på näsan och läsa denna bok om vi var korkade?”

Jag tror vi kan ge upp bloggen nu. Vi har hittat vår medelklassnorm. Rö’vin, finemat och bra avkomma i designmöbler. Och intellektuella intressen som att läsa böcker om att medelklassen inte ska må dåligt. För det är rätt gött där ute. Om du är medelklass.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".