Brunchrapporten 20 april

Piraterna växer, konsten kammar sig och jorden kommer inte att gå under

Piratpartiet växer så det knakar efter förra veckans TPB-dom - partiet nu. Men är medlemstillväxten beviset för den nya digitala folkrörelsens kommande valframgångar, eller mer som facebookgruppen ”Det heter faktiskt negerboll”?

Konstfack har  - som ska censurera flaggskändningar. Ok, vad var det nu konstens uppgift va nu igen... Alltså allvarligt - jag undrar?!

Socialdemokratisk euparlamentskandidat. Det låter inte fruktansvärt nyhetssexigt. Vi frågar hur hon ska fånga väljarnas intresse inför förväntat rekordlågt valdeltagande.

Vi pratar med mannen som säger att ryktet om den konstant förestående apokalypsen är betydligt överdrivet. Journalisten  sägs ge medierna en riktig golden shower - jag antar att det betyder att han vill överösa oss med guldmedaljer för att vi är så duktiga! Han kommer hit för att prata om om huruvida framtiden är halvljus eller halvmörk.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".