Sommarkatten i klackar är här!

Dags att ställa fram mjölkskålen för sommarkatten Brunchrapporten igen - det enda aktualitetsprogrammet du behöver - varje vardag, hela sommaren.

Som vanligt är mottot "Mer pk i P3" - politik och kändisar, that is. Och som vanligt är Henrik Torehammar det färgglada prismat där det dagliga nyhetsflödet kommer att brytas:

- Vi är samhällsprogrammet i klackskor - lite vingligt, men very sexy. Eller som Mats "Papi" Svegfors säger: Seriöst trams.

Som fiberberikad vaniljglass. Du blir både glad och nyttig.

Allt kommer att vara som förr. Fast lite bättre. Och lite mer. Bland annat har vi fått en alldeles egen grävande reporter på redaktionen! Kommunalråd of the world unite, and hitta en bra kanalö att fly till, för snart har ni en terrier hängades i vaden. Gräv-josephine heter hon, bara så att ni vet.

Vi kommer också att leta upp the New Kids On The Block, eller 10-talets viktigaste samhällsröster som man också kan kalla dem - redan idag! Vem är nästa generations Jan Guillou, Linda Skugge och Carl Bildt?

Dessutom: Folkbildande och cheezy sånger om komplexa skeenden; P3:s svar på Snillen spekulerar i Trekant med Tore och gotcha-journalistik i sin mest renodlade form i Hitta syndabocken!

Brunchrapporten i P3
Måndag - fredag
11:02 - 13:00

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".