onsdag 8 juli

Placebomatta, 00-tal & konstspermie

Brunchrapporten - samhällsprogrammet som idag har lagt sig på en spikmatta, känner sig lite lurad men mest bara nöjd ändå.

Precis när alla har sprungit iväg och köpt en spikmatta, säger professorn att marknadsföringen bara är trams och att den senaste vetenskapliga undersökningen gjordes 1980. Han har säker rätt i sak. Men vi säger Rör inte min placeboeffekt! och ställer frågan varför vetenskapen måste pissa på folkhälsan och förstöra svenska folkets förmåga till självläkande.

Det är 176 dagar kvar på 00-talet. Dags att summera, analysera och komma på vad som verkligen definierat detta årtionde. Veckans supergruppen med Ebba von Sydow, Ronnie Sandahl och Martin Ahlqvist kommer hit för att prata 9/11, modeblogar och reality-tv.

Forskare har lyckats skapa en konstgjord spermie. Så nu behövs inte män längre! Men Brunchrapporten ger er en sista chans till att få stanna kvar på jorden - ert öde ligger i sidekick-Jesper händer - som ger dig listan: Topp tre anledningar till att män fortfarande har ett existensberättigande, trots att de inte längre behövs för reproduktion.