bRUNCHRAPPORTEN MÖTER VÄRLDEN

Vad vill du ha mer av i P3?

Så här skriver Gustav:

Hej,

Jag är 25 år och har lyssnat på p3 i 15 års tid och alltid tyckt att det har varit den bästa kanalen. Vet ni över huvudtaget vad ni sänder ut i p3? Under det här året finns det undefär fem ämnen som behandlas, HBT, veganer, invandrare, hur synd det är om folk och alternativmusik. Jag syftar självklart i synnerhet på brunchrapporten men även andra program.

Skulle det vara okej att sända ett program som endast handlar om heterosexuella och hur bra det är och använda ordet hetero i varenda mening? För att jämna ut den extrema vänstervridna radio ni sänder nu så kan ni ju ha ett program om främlingsfientlighet så kanke ni hamnar någonstans i mitten. Gå tillbaka 5-6 år så kanske ni kan lära er om hur bra radio kan sändas. Alla mina vänner som tidigare enbart lyssnade på p3 har helt bytt radiokanal, jag kan tyvärr bara byta p4, men det är i allafall bättre.

// Gustav

Fråga
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.