Har du sms:at fel person?

Har du någon gång missbedömt din smstumme?

Dela med dig av dina mest genanta meddelanden till oss! Skriv till brunchrapporten@sr.se eller sms:a (rätt!) till 772 50 och skriv p3 följt av ett mellanrum innan meddelandet.

"Jag skickade 'hoppas du får kuk ikväll' till min mamma som precis börjat dejta min pappa igen efter ett uppehåll och skulle på middag med honom...jag ville ju bara att de skulle ha kul, inte att de skulle ligga skiten med varandra. Detta har aldrig nämnts igen. Kicci i linköping"

"Vi skulle spela ölbrännboll och då skickade jag följande sms till en polare: Kom nu så spöar vi skiten ur dom. Glöm inte baseball rack! Nu jävlar! Vaknade dagen efter att en ursinnig kvinna ringde o skrek att hon minsann visste vem jag var och att hon hade polisanmält mig. Hörde dock aldrig av polisen :) han hade bytt nummer utan att jag visste om det. Lagom kul. / Abaddon"

"Jag fick ett sms där det stod hur mycket han saknade mig och hur skönt det skulle bli att ses. Avsändaren var en som jag sålt skridskor till."

"Min pojkvän hade varit lite töntig kvällen innan och gråtit lite. Morgonen därpå skulle jag messa en kompis om killens beteende dagen innan. Men skickar det för fan till min kille och inte kompisen! Jag dog 18ggr och skämtade bort det hela minst lika många gånger. /tuffe john"

"En gång så skickade jag fel till min lärare som heter jessica när jag skulle skicka till min dåvarande flickvän jessie, i smset stod det är du lite Kåt, kissnödig? och det har jag fått äta upp med blickar. Tack för ett är program, andreas"

"Jag har hört att stället vi ska till ikväll har väldigt knullvänliga toaletter, kom dit så ska jag rida dig på toaletten' skulle skickas på skämt till pojkvännen som ett sista övertalningsförsök att hänga med ut, istället hamnade det hos min chef..."

"Jag hade ett vad med en vän. den som vann fick skicka ett sms till valfri person i telefonboken, jag förlorade. min vän skickade till min dåvarande chef (som hon inte visste var min chef) jag har alltid velat ha dig. sjukt pinsamt, speciellt med tanke på att hans flickvän jobbade på samma avdelningsom mig./ soffan"

"Ja hade haft sex hela natten med en härlig man,å skulle skriva t min syster på morgon kvisten,men kom t min pappa. Det stod... Nu har ja legat hela natten med bena upp i vädret skönt.. Hör av mej sen. Puss...... Pinsamt mess kom fel..."

"Sjukt,men nathalie är också här nere. Nu kanske jag äntligen lyckas ligga med henne!här ska raggas!. Tänkte skicka det till en kompis när jag var påutländssemester,men råkade givetvis skicka det till,just det, nathalie. A"

"En av mina gamla mobiler fick frispel och började skicka ut sms från både ut och inkorgen till diverse personer i teleboken. Fick många väldigt konfunderade sms som svar på mitt helt ofrivilliga sms:ande! Behöver jag säga att jag skrotade den mobilen illa kvickt?! Mariela"

"Min kompis skickade ett sms fel till mig, som skulle till hennes pojkvän. Det stod, Älskling du behöver inte ställa in grekerna i badrummet, jag vill duscha när jag kommer hem! Jag svarade henne: Jasså? Jag visste inte att ni hade illegala invadrare i badrummet? Inte så pinsamt kanske men det blev väldigt roligt!"

"jag har väldiga problem med fylle sms och samtal. Jag heter nämligen adam och ligger först i telefonlistor. Jag har fått höra och läsa väldigt mycket utav mina vänner. Så jag behöver inte följa med på krogen för att veta vad som hänt under kvällen."

"Meddelande:På tal om felskickade pinsamma sms: Erbjöd mig att arbeta på en kompis' brors bröllop via sms. Får tillbaka "Du din jävla klamydiahora har inget på min brors bröllop att göra" Förstod efter lite luskande att en annan Karin som varit tillsammans med samma kille som min kompis. Hon trodde självklart att jag var hennes värsta fiende och tyvärr avslöjade hon sina könssjukdomar. Skrev tillbaka och meddelade att hon nog tagit fel på person och att det inte var DEN Karin. Har inte fått en enda ursäkt...=)Pinsamt /Karin eriksson"

"Jag skulle skriva ett sms till min kära, nära vän det stod ungefär ; Tja snyggve! vad heter det när man fjärtar och det råkar komma lite bajs oxå ?/Linn. Råkade dock trycka fel på en siffra i hennes nummer. Någon stackare i sverige fick sig ett sms av en minst sagt sjuk människa. /Linn"

"På tal om felskickade SMS... Jag skulle en gång dejta en kille i Stockholm som jag hade haft kontakt med en längre tid. Dagen innan jag skulle åka fick jag ett meddelande från en annan kille som var ashet och som jag hade haft koll på i flera år. Jag tänkte "Äh, vafan, jag dejtar honom också". Så helt

plötsligt hade jag en dejt på fredagen och en på lördagen. Plötsligt blev jag nervös och skickade ett SMS till en vän som löd typ: "Shit, jag har två dejter i helgen och den ena är den där asheta killen du vet? Han äger, hoppas på honom." Jag syftade då på den andra killen. Problemet var att detta SMS inte gick till min kompis, det gick till kille nummer ett som jag kulle dejta dagen därpå. En aning pinsamt...

Men allt gick bra, jag träffade aldrig kille nummer två, för min dejt med första killen varade i tre dygn och vi chillade stadigt i några månader ialla fall. "

"hej skickade till en kille att han skulle ta mig hårt och länge i timmar... Men det kom till min fördetta tjej till saken hör att jag är kille Hon pratar inte med mig i dag!!"

"nu var det inte mej men och min kompis som som är tjej skulle smsa till sin kille och skulle säga att hon var gravid. Då smsa hon till fel kille. Då svarade han med ett skrik -va!!?"

"En kompis till mig skickade ett väldigt intimt sms till sin flickvän med porriga detaljer vad han skulle göra med henne. Saken var att sms:et skickades till alla i telefon boken, föräldrar, svär föräldrar, mormor etc. Han fick ringa runt o förklara sig till hela telefon boken! /jonte"

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista