Nyamko Sabuni, Tigergate och Berlusconimisshandel

Berlusconi och fått sin näsa knäckt. Kanske är det extra allvarligt i bildcentrerade Italien. Vi frågar plastikkirurgen  om 70+ premiärministerns ansikte kan räddas - eller om det kommer blie Michael Jackson av det

Media kan inte släppa Tiger Woods otrohetsaffär. Brunchrapporten goes självkritisk metamediedebatt där Henrik Torehammar och Åsa Karlsson ställer sig i varsinn ringhörna - ska vi fortsätta prata om Tigergat eller inte?

Integrationsminister Nyamko Sabuni kommer till studion. Hon vill ha särskild samhällsorientering för nyanlända invandrare, som skulle ge möjlighet att: "reflektera över den värdegrund som de fått från sin uppväxt". Vi frågar: Vilka osunda osvenska värderingar lärde hon sig som barn i Burundi?

Och som om vi inte har nått vår kvot av kvinnliga borgerliga stasråd... Vi vänder oss till vår specialkorre på Köpenhamnsmötet - näringsminister Maud Olofsson och ställer frågan: Har vi vunnit över miljön än?

Brunchrapporten måndag den 14 december 11.02-13.00
Programledare Henrik Torehammar
Sidekick: Åsa Karlsson

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista