Handgranater hittade i Gamlestan. Det är något skumt på g...

Det är något med Gamlestan...

Gräv-Josse blogginlägg:

Gamlestan i Göteborg har både idag och igår ploppat upp i nyhetsrapporteringen. Och där bor jag. Konspiratorisk som jag är känner jag att det kan finnas ett sammanhang mellan tre aktuella Gamlestan-nyheter:

1)  Kolla in den lilla bilden i Expressens artikel, det mindre snygga höghuset ligger 100 meter från där jag bor.

2)  

3)  

Ser ni samma röda tråd som jag gör? Anledningen att det är just i Gamlestan politikerna tycker det är bäst att ha stadens enda nattöppna vårdcentralsjour är inte att Axessakutens har få nattbesökare. Nej nej. Som ni vet var FBI inblandade i gripandet av killen som hotade med massaker på KTH. Och handgranaterna idag har ju klockrent en koppling till organiserad brottslighet. Är ni med? Det är FBI som satt Gamlestan på kartan för våra politiker och VARNAT beslutsfattarna -  för att min stadsdel kryllar av skumma typer, som jag själv. Därför tyckte politikerna att det var säkrast att ha en nattjour just i Gamlestan. Sverige svar på  - en av världens farligaste städer. Så det så!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".