Astrid Lindgren som pedofil, publicerat 11 mars i Brunchrapporten.

Vi anmäler oss själva till Granskningsnämnden!

Ja det är sant, vi anmäler oss själva till Granskningsnämnden .Idag i Aftonbladet får  - vad vi tycker - oförskämt mycket uppmärksamhet. Det handlar om att Magnus Betnér har förolämpat Astrid Lindgren. Tittarna rasar!

Magnus Betnér har sagt att Lars Vilks (som gjorde Muhammed som rondellhund) skulle kunna göra en installation av att svenska fotbollslandslaget skulle kunna gräva upp Astrid Lindgrens lik och låta dem knulla henne i ögonhålorna. MEN när vi - på Brunchrapporten, nu även parti - sa den 11 mars att Astrid Lindgren är pedofiluppviglare och att hon bara gett ut böcker för att locka till sig barn för att ha barnsex... ja då fick vi inte en enda anmälan hos Granskningsnämnden.

Gräv-Josse tar saken i egna händer, i form av Brunchrapportenpartiets nya presschef. Med  mottot: All publicitet är bra publicitet ringer hon upp Granskningsnämnden och anmäler Brunchrapporten för förtal, hädelse och ev. våldsskildring för vårt påhopp på Astrid!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista