Handboll, damernas elitserie

Bara oavgjort för Team Eslöv!

Maria Olsson Team Eslöv
3:12 min

Team Eslöv får inte riktigt till det så här långt på säsongen. Efter en svag start spelade laget upp sig och ledde i halvtid och sedan med bara minuten kvar mot Heid. Ändå blev det till slut bara en poäng, 27-27.

En svag start följdes av bättre målvaktsspel av Maria Olsson. Då gick Eslöv ikapp och förbi och ledde i halvtid med 16-14.

Den andra halvleken var tuff och jämn, båda lagen hade perioder i ledning men på slutet var det Eslöv som låg närmast. Överläge med både 26-25 och 27-26 kunde inte förvaltas, Heid kvitterade med en sekund kvar.

Team Eslöv blandar och ger så här långt på säsongen. Målvakten Maria Olsson började svagt men spelade upp sig. Spelet i dess helhet går upp och ner, inte bara mellan utan också under matcherna. Fina perioder följs av rena bottennapp.

Eslöv bygger nytt och det är inte nu fjolårets SM-tvåa skall vara som bäst. De nya och de unga spelarna skall vara samkörda lagom till slutspelet. De har en del att träna på.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".