Sagt av Ola

- Det är mycket snack om huliganism Det är dags att uppmärksamma att våra stora allsvenska lag faktiskt har bland Europas bästa supportrar.

- Du kan plocka upp vilken supporter som helst. Jag är övertygad om han/hon är mycket intressantare än exempelvis Fredrik Ljungberg.

- Aktiva fotbollssupportrar framställs ofta antingen som grisar eller som pittoreska inslag i stadsbilden -söderkisar och goa gubbar. Det är ett snävt perspektiv.

- Jag hoppas att ställa P1-lyssnarna mitt i klacken, med en megafon en decimeter framför näsan och två tusen vrålande fans i nacken. Men jag vill också få dem att förstå hur mycket ideellt arbete och hjärta det ligger bakom supporterskapet.

- Fotbollssupportrar har börjat samarbeta allt bättre och kommer inte att nöja sig med att bli förbisedda i framtiden. Det pågår ett läktarupprop i Sverige.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista